Саня Борисова е едно от най-красивите лица в българското кино. Още с

...
Саня Борисова е едно от най-красивите лица в българското кино. Още с
Коментари Харесай

Саня Борисова и голите провокации на актрисата

Саня Борисова е едно от най-красивите лица в българското кино. Още с появяването си в сериала " Забранена обич ", актрисата бързо се трансформира в една от обичаните ни актриси, която с наслада следваме в Instagram. 

И въпреки напоследък да е оставила изявите пред камерата настрани, с цел да се посвети напълно на своята фешън линия облекла, тя продължава все по този начин да владее мъжките сърца. 

Няма по какъв начин да пренебрегнем последните ѝ предизвикателни фотоси, които Саня Борисова качи в обществените мрежи. След дългите делнични дни, изпълнени с задължения от най-различно естество, краят на седмицата е непокътнат за подобаващ отдих. А какво по-добре решение от това да си вземе една гореща вана. 

За наслада на почитателите ѝ обаче, Саня Борисова е решила да показа няколко фотоси от тези блажени моменти, до момента в който отморява гола във ваната. Да си признаем, съумя да развихри въображението ни. Сигурни сме, че даже някогашният ѝ брачен партньор Ники Илиев би се развълнувал, в случай че види фотосите. 

Саня Борисова и Ники Илиев се разделиха преди към четири години, а разводът им бе приключен преди съвсем две. Тогава новината разкри самата актриса, която призна в свое изявление по малкия екран, че към този момент публично не са брачен партньор и брачна половинка. В края на предходната година за първи път показа, че има нова половинка до себе си, само че отхвърли да издаде неговата идентичност, която и до през днешния ден не е известна.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР